2017. február 4., szombat

Fürdőszoba tervek

Végre beadta a "főnökasszony" a derekát.

Korábban volt egy ötletünk barátommal. Át szerettük volna alakítani a fürdőszobát, mert akár csak a ház többi része, az is picike és zsúfolt. Kitaláltunk egy kicsit tágasabb megoldást, viszont ahhoz szét kellene bombázni az egészet. Épp emiatt anyukám nem nagyon akart ebbe belemenni, mert nem akar sokat költeni a házra, hiszen úgyis elköltözünk pár év múlva.
Viszont, most belátta, lehet van értelme a dolognak. Hiszen, ha javítunk a ház kinézetén, szépítjük, csinosítjuk, praktikusabban átépítünk benne dolgokat, akkor talán 1-1,5 millióval többért is el lehetne adni, mint amennyiért mi vettük anno. Tiszta biznisz :D
Ráadásul ki tudja, mikor sikerül majd eladnunk. Az is lehet, hogy 5 évig is itt maradunk, akkor meg lakjunk inkább egy olyan házban, amit szeretünk és amiben jól érezzük magunkat, és nem csúnya tégla vörös a csempe a fürdőben :D
Egyelőre csak a terveken agyalok, nem akarok mindenbe egyszerre belevágni, mert annak sosincs jó vége. Első a konyha, aztán a fürdő. Talán majd április, május körül belevágunk. 

Amit mindenképp meg szeretnénk csinálni az egy új zuhanykabin. Viszont emiatt át kell építeni mindent, mivel ahol most van a zuhany, ott foglalja el a legtöbb helyet. Volt már erre egy tervem, de a napokban az építésznővérem adott egy tuti tippet és beleszerettem teljesen. Tegnap este megrajzoltam az eddigi leglogikusabb tervet.

Ami elsőre szemet szúr, az a BAZINAGY zuhanykabin üvegfallal. Igazából tesóm ötletében ez volt az, ami megtetszett. Ami még nagyobb változás, hogy terveink szerint ki fog kerülni a mosógép a fürdőből a kamrába (lemértem, röhögve elfér ott), valamint szeretnénk a fűtést is korszerűsíteni, a mostani kazánt kombi kazánra cserélnénk, így a bojler is eltűnne a fürdőből.  
(ugyan itt bojler eladó, hahaha)


Még egy két pinterestes apróság, ami megtetszett:



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése